Bram (23) doet het met zijn schoonmoeder

Bram (23) doet het met zijn schoonmoeder, maar zit nu met een dilemma

Bram* (echte naam bekend bij de redactie) woont samen met zijn vriendin. Hij houdt er echter ook een opmerkelijke affaire op na met niemand minder dan de moeder van zijn vriendin. Bram schaamt zich, maar geniet er anderzijds ook van.

‘Hartstikke fout’

Al sinds Bram zich voorstelde bij zijn schoonmoeder had hij door dat ze hem met bovengemiddelde interesse bekeek. Dat bleek wederzijds. “Elke keer als ik met Suzanna* naar haar moeder ging, moest ik moeite doen om mijn ogen van haar af te houden. Hartstikke fout natuurlijk, want ze is 47 jaar.”

“Langzamerhand begon ik het steeds leuker te vinden om naar haar moeder te gaan. Ik wilde ook zo lang mogelijk blijven. Maar dat kon ik natuurlijk niet laten merken. Op een zondagmiddag waren we bij mijn schoonmoeder, toen Suzanna naar de winkel moest voor het avondeten. Ik denk dat ze expres alleen werd gestuurd.”

‘Nu of nooit’

“Nog geen twee minuten nadat Suzanna weg was, kwam haar moeder voor me staan en zei alleen: ‘nu of nooit’. Ik schrok in eerste instantie, maar hier verlangde ik al wekenlang naar. De ‘sessie’ duurna maar tien minuten, maar ik wist niet wat me overkwam.

Toen mijn vriendin terugkwam, probeerde ik zo normaal mogelijk te doen. Ik realiseerde me dat het verre van normaal is. Bovendien geef ik om mijn vriendin. Het zou haar hart breken als ze te weten zou komen wat er zojuist gebeurd was. Dan zou ze niet alleen mij, maar ook haar moeder kwijtraken.

“Dat zou ik verschrikkelijk vinden. Haar vader viel weg toen ze zes was, dus ik kon het niet maken om iets te vertellen. Sinds dat moment verzin ik de raarste excuusjes om even het huis uit te gaan.

Haar moeder woont maar 10 minuten rijden van ons af. Ongeveer twee keer per maand ga ik bij haar langs en dan doen we het.”

Beter in bed

“Ik schaam mezelf heel erg, maar ik geniet er ook van. Met mijn vriendin is het ook goed, maar oudere vrouwen hebben meer ervaring en weten beter wat ze moeten doen.”

“Ik ben bang dat het ooit gaat uitkomen. Dat moment vrees ik al sinds ik eraan begon. Maar ik kan ook niet meer terug. Als ik besluit om het niet meer met mijn schoonmoeder te doen, vertelt ze het misschien tegen Suzanna, met alle gevolgen van dien.

Het klinkt heel stom, maar ik moet er dus wel mee doorgaan. Of niet, maar dan raak ik alles kwijt. Het is enorm complex nu.”

Scroll naar boven