Boze familieleden van arm gezin uit Steenrijk, Straatarm melden zich: ”Het is nep”

Weer gezin uit Steenrijk, Straatarm betrapt: ''Kijkersbedrog''

Op sociale media is veel rumoer ontstaan na de meest recente aflevering van Steenrijk, Straatarm. Enkele familieleden van het ‘arme’ gezin hebben zich gemeld en beweren dat het allemaal nep is: ”Het is allemaal schijn.”

In het programma Steenrijk, Straatarm ruilen twee gezinnen hun financiele situatie met elkaar. In de aflevering van gister ruilt het rijke ex-koppel Sinclair en Patrick met vader Richard en zijn zoon Alex uit Schiedam. De arme donders wonen in een sociale huurwoning die opgeknapt moet worden.

Vader Richard kan dat helaas zelf niet meer doen nadat hij getroffen is door twee hersenbloedingen en niet meer in staat is om te werken. De twee moeten rondkomen van 80 euro per week.

Ontroerend

Kijkers zaten ontroerd voor de buis. Van zijn nieuwe ruime budget koopt Richard sportkleding voor zijn zoon en zelf koopt hij een jas. Sinclair en Patrick zijn zo aangedaan door de situatie, dat ze besluiten om vader en zoon wekelijks geld te blijven geven.

Familieleden melden zich

Maar nu hebben zich enkele familieleden van Richard en zijn zoon gemeld. Zijn dochter doet op sociale media een boekje open over haar vader en is woest.

”Met een heel dubbel gevoel heb ik besloten om toch te reageren op de uitzending van Steenrijk, Straatarm. Als ik niet beter zou weten is het een heftig verhaal van een alleenstaande vader die te veel tegenslagen heeft gehad. Het is allemaal schijn! Als de makers beter research hadden gedaan, had het nooit tot deze uitzending gekomen.”

”Ik ken de vader Richard (oorspronkelijke naam Ferry) al heel mijn leven. Ja, ik ben de dochter van deze verschrikkelijke man!”

SBS is erin getuind

Ook de broer van Richard heeft van zich laten horen. Hij noemt zijn broer een ‘pathologische leugenaar’ en ‘bedrieger’. ”Ik heb bijna twee jaar geleden afstand van hem gedaan. Kan boekdelen schrijven over wat hij heeft gedaan en heeft aangericht in de familie. Hij is zo doortrapt dat zelfs SBS erin is getuind.”

Vader VERRAST zoon met DROOMCADEAU VAN RUIM 500 EURO! | Steenrijk, straatarm

 

Scroll naar boven