Boze Egyptenaren vangen haai die toerist greep en doen iets vreselijks met het dier

Enorme tijgerhaai valt toeristen aan: gillende omstander filmt alles

Vanmorgen openden wij de vrijdagochtend met een bericht over een haai die een 23-jarige toerist in het zonovergoten Egypte aanviel en vervolgens mee de diepte in sleurde. Inmiddels is er wat meer info over het hartverscheurende voorval bekend.

Omstander filmt

De toerist bleek achteraf geen toerist. De 23-jarige Vladimir Popov woonde al een paar maanden in Egypte. Ook blijkt niet zijn familie alles te hebben gefilmd.

De beelden zijn van een omstander afkomstig. Die blijkt ze ook naar allerlei nieuwssites te hebben gestuurd, Vandaar dat wij even een rectificatie maken.

‘Papa, help’

In de video die momenteel viraal gaat is te zien hoe Vladimir lekker aan het zwemmen is, als er opeens een vin uit het water steekt.

De jongen realiseert zich meteen hoe laat het is. Angstig roept hij tot twee keer toe ‘papa, help’. Hulp mag echter niet meer baten en de haai grijpt zijn prooi.

Boze Egyptenaren vangen haai die toerist greep en doen dit met het dier

Binnen enkele seconden verdwijnt de jongen onder water, waarna de haai hem meesleurt de diepte in. Voordat de twintiger door het zeemonster de diepte wordt ingesleurd, roept hij om zijn vader. De beelden gaan door merg en been en daarom is unaniem besloten ze niet nogmaals te delen.

Tijgerhaai

De haai blijkt een tijgerhaai te zijn. Vlak nadat de jongen was opgegeten, verzamelde zich een ploeg met boze Egyptenaren. Zij wilden revanche nemen op het dier, voor wat hij de Rus had aangedaan.

En dus werd de zee afgespeurd, op zoek naar de tijgerhaai. Die werd niet veel later gelokaliseerd en gevangen. Vervolgens is het dier op het strand doodgemarteld.

Metalen pijpen

Nogal primitief als je het ons vraagt. Maar goed, op uitgelekte beelden die bij The New York Post te zien zijn, meppen boze Egyptenaren het dier tot moes met metalen pijpen.

YouTube video player

Degene die het filmt is ontzettend trots en maakt dolgelukkig een selfie. Je kunt je afvragen wat men hiermee bereikt heeft. De jongen krijgen ze er niet mee terug.

Scroll naar boven