Geweldig! Dit megapopulaire bordspel krijgt eigen tv-programma

johnny de mol 30 seconds

Beter nieuws bestaat er niet op de dinsdagmiddag. Er komt een tv-programma van ons favoriete bordspel! Later in het jaar zal SBS6 een nieuwe televisieshow lanceren die geïnspireerd is op het geliefde gezelschapsspel 30 Seconds. Deze ontwikkeling is bevestigd door Talpa op dinsdag, met Johnny de Mol als de presentator van de show.

30 Seconds

Voor degenen die het spel niet kennen: Teams nemen het tegen elkaar op in een spannende race tegen de klok. Binnen een strakke deadline, die je al kunt raden op basis van de naam van het spel, moet één teamlid proberen vijf verschillende begrippen of woorden uit te leggen zonder deze direct te benoemen.

Deze interactieve en energieke uitwisseling van hints en antwoorden zorgt voor een levendige en vaak humoristische ervaring, zowel voor de spelers als voor het kijkende publiek. Het is dus best begrijpelijk waarom Talpa heeft gekozen om hier een programma over te maken.

Nieuw programma met Johnny de Mol

In het geval van de Nederlandse versie zullen bekende Nederlanders zoals Rob Kemps, Airen Mylene, en Klaas van der Eerden als teamleiders optreden in de show. Verdere details over het programma zullen in de aankomende tijd bekendgemaakt worden.

Een vergelijkbaar programma, Het grote 30 tellen tv-toernooi, werd in december door de EO uitgezonden. Dit programma stond onder de leiding van Bert van Leeuwen en Giovanca Ostiana. Hopelijk kunnen we van de Talpa versie evenveel genieten!

Wil je meer van onze verhalen lezen? Dan willen we je graag vragen om een leuke reactie achter te laten op deze Facebook pagina. Jouw mening betekent alles voor ons!

Scroll naar boven