Boer plant duizenden bomen in hartvorm om zijn overleden vrouw te eren

boer

Een boer die zijn vrouw verloor heeft een prachtig eerbetoon gebracht aan haar. Hij plantte duizenden eikenbomen in de vorm van een hart. Maar daar stopte dit prachtige gebaar nog niet. Het hart wijst zelfs naar het ouderlijk huis van zijn vrouw. Het prachtige eerbetoon werd opgemerkt door een ballonvaarder. De boer kan sindsdien rekenen op een hoop liefde wereldwijd.

Winston de boer

Winston wilde iets doen om de nagedachtenis van zijn vrouw Janet, die stierf in 1995, in leven te houden. Hij spendeerde lange tijd om duizenden eikenbomen op zijn 112 hectare grote boerderij te planten. Hoewel het hart vanaf de grond niet te zien is, is op Google maps een luchtfoto te zien van het mooie tafereel.

boer

Winston zei hierover: “Ik kwam op het idee om het hart te maken toen ik op de open plek van het veld stond nadat mijn vrouw stierf. Ik vond het vanaf het begin een fantastisch idee. Het was een flits van inspiratie. Daarna zijn we begonnen met het planten van de duizenden zaadjes. Het is voor mij een plek waar ik kan gaan zitten en rustig kan nadenken.”

Hij kon dit natuurlijk niet alleen. Na haar dood huurde hij aannemers in om de hartvormige weide te ontwerpen en hielp vervolgens mee met het planten van de zaadjes. Het is alleen toegankelijk via één pad.

Ontdekt door hete luchtballon

Het bijzondere eerbetoon werd voor het eerst opgemerkt in 2012 toe een heteluchtballon overvloog en besloot er foto’ van te maken. Hete ballonvaarder Andy Collett zei hierover: “Ik heb mijn eigen ballon en vlieg regelmatig, maar dit was het meest verbazingwekkende dat ik ooit vanuit de lucht heb gezien.”

Wat ook bijzonder verhaal is, is het verhaal van een vrouw die naar de bouwmarkt ging om liefde te zoeken.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven