Blondje wil statement maken en spuugt in een blik met koeken

Supermarktspuugster doet oproep aan 'islambroers' en eist actie

We hebben allemaal wel meegekregen wat er in het Midden-Oosten gebeurd is en wat er nog steeds aan de hand is daar. Maar daar kunnen Jodekoeken niets aan doen.

Keuze

We hebben maandenlang moeten kijken naar headlines over Oekraïne en Rusland. Wanneer je de grote mediawebsites erop naleest, lijken de nieuwsberichten daarover ineens te zijn verdwenen.

Daarvoor in de plaats is nu dus Israël – Palestina gekomen. Hoewel de situatie duizenden kilometers van ons vandaag is, zijn er talloze mensen die het zich enorm aantrekken.

Hoe het komt weten we niet, maar ook in Nederland schijn je een keuze te moeten maken tussen Israël of Palestijnen. Daar blijven we zelf maar van weg, want we hebben er simpelweg niet genoeg kennis over.

Blondje is boos

Een overgrote meerderheid heeft echter ook weinig kennis van zaken. Zij baseren hun mening op een paar filmpjes en menen op basis daarvan alles te weten.

Zo is er een filmpje opgedoken van ene AABlondy, die ook wel bekendstaat als Miss Blondy of Meesteres Blondy op een paar specifieke websites.

Blondje wil statement maken en spuugt in een blik met Jodekoeken

Zij heeft een mening. En de blondine wil die ook graag ventileren. Ze doet dat echter op een manier die wij niet zo behoorlijk vinden.

Supermarkt

In een supermarkt gaat ze naar de koekjesafdeling en pakt een blik Jodekoeken. Waarom die dingen zo heten? Wij weten het echt niet.

Miss Blondy weet dat waarschijnlijk ook niet. Toch pakt ze een blik uit de schappen, om er vervolgens flink in te rochelen. De verwarde vrouw zet het blik vervolgens doodleuk weer terug.

Het motto van Miss Blondy? ‘Als onze regering Palestina onderdrukt, dan onderdruk ik supermarkten!’ Helemaal fris is deze meid natuurlijk niet. Maar voordat je een blik overheerlijke koeken haalt, is het wellicht best verstandig om te kijken of die al open is geweest.

@aa.blondyFree 🇵🇸🇵🇸🇵🇸♬ origineel geluid – A A blondy 🇵🇸🇵🇸🇵🇸

Scroll naar boven