Bizarre video: Vader gaat op de vuist met de pesters van zijn zoon

Bizarre video: Vader gaat op de vuist met de pesters van zijn zoon

Heisa gisteren in het Belgische Herzele, waar de vader van een gepeste jongen na schooltijd verhaal ging halen bij de daders. Bij het incident vielen enkele kiezelharde klappen.

De vechtpartij vond plaats bij het Sint-Paulusinstituut. Het hele voorval is (uiteraard) gefilmd. “Tegen een kind gaat het wel, hè? Dat is mijne kleine, daar blijft ge af”, klonk het. Na wat verwijten over er weer is te zien hoe de vader het aan de stok krijgt met enkele pesters. De man wordt daarbij bekogeld met een fles. Uiteindelijk hebben leerkrachten en ouders de partijen van elkaar gescheiden.

Schooldirecteur: Niet leuk, dit

Schooldirecteur Inge De Laet heeft het incident met lede ogen aangezien. ”Een ouder van de betrokken leerlingen begaf zich na schooltijd naar de school en gaf één van de leerlingen een klap. Dit is geëscaleerd. De politie werd erbij gehaald en de zaak wordt nu verder opgevolgd. Ook de school zal stappen ondernemen.”

Bizarre video: Vader gaat op de vuist met de pesters van zijn zoon

Politie start onderzoek

De politie Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem is ondertussen een onderzoek gestart naar de vechtpartij. “We weten echter nog niet wat er aan het filmpje is voorafgegaan. Dat zal verhoor van alle betrokkenen en getuigen moeten uitwijzen. Maar dat de vechtpartij voor alle betrokkenen gevolgen zal hebben, is wel duidelijk”, laat de lokale politiecommissaris Peter Soufrriau weten.

DE HELE VIDEO KUN JE HIER BEKIJKEN

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven