Bizarre reacties om tiener die hoogbejaarde vriendin ten huwelijk vraagt

Gebruikers over heel social media zijn in een heftige discussie beland over leeftijdsverschillen in relaties nadat een tiener het nieuws naar buiten bracht over zijn aanzoek.

19-jarige Giuseppe

Giuseppe D’Anna (19) ging dinsdag 24 mei naar TikTok om het nieuws over zijn verloving met al zijn volgers te delen. Ondanks de romantische compilatievideo van foto’s van het moment dat hij op één knie ging, kreeg hij niet de felicitaties waar bij op hoopte.

Op de foto’s is te zien hoe Giuseppe een stel ballonharten vasthoudt, geknield naast zijn stralende verloofde. Op een andere foto is te zien hoe hij voorover buigt om zijn liefje te kussen, net al afbeeldingen dat ze samen in de spiegel te zien zijn.

@milina_gatta/ TikTok

57 jaren leeftijdsverschil

Het feit dat zijn verloofde 76-jaar oud is, wat voor een leeftijdsverschil van 57 zorgt, was voornamelijk de reden waarom veel van zijn volgers een probleem mee hadden. Het bericht kreeg meer dan 100.000 views, 1.000 likes en meer dan 100 reacties. Gebruikers waren echter in conflict over de relatie.

Opmerkelijk is het feit dat veel mensen ook verwezen naar een vergelijkbaar stel, die ondanks het grote leeftijdsverschil ook een relatie met elkaar begonnen. Kyle Jones en zijn liefje hebben namelijk een leeftijdsverschil van maar liefst zestig jaar(!).

@milina_gatta @peppedanna1 ♬ Love Me Like You Do – Elena Gray

Een andere volger van Giuseppe merkte echter op hoe de 19-jarige zijn partner in andere video’s zijn ‘grootmoeder’ noemt. [Vertaling] Het is geweldig wat je doet, want het is in ieder geval waar dat liefde geen leeftijd kent”, zei diegene.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Scroll naar boven
------DEBUG------