Bizarre familieruzie: ”Messen, honkbalknuppels en auto gebruikt”

Bizarre familieruzie: ''Messen, honkbalknuppels en auto gebruikt''

Bizar nieuws vanuit België, waar een familieruzie in het West-Vlaamse Meulebeke heet geresulteerd in het gebruik van messen en honkbalknuppels. Volgens Het Laatste Nieuws zou een auto zelfs bewust op een slachtoffer zijn ingereden. Vier personen liggen inmiddels in het ziekenhuis, waarbij een iemand in levensgevaar zou verkeren.

De gruwelijkheden vonden gisteravond plaats na 22.00 uur de Ter Borchtlaan. Om één of andere reden kwamen mensen samen, met niet zulke fraaie intenties. Getuigen stellen dat de aanwezigen ter plaatse kwamen met honkbalknuppels en met messen.

Bizarre familieruzie: ''Messen, honkbalknuppels en auto gebruikt''

Toen de groep elkaar in de haren vloog, resulteerde dat in grote paniek in de buurt. Daarop belden buurtbewoners direct de politie.

Levensgevaarlijk gewond

Toen de politie arriveerde, troffen zij vier gewonde personen aan. Een 62-jarige man, van Indische origine, vecht voor zijn leven in het ziekenhuis. Drie anderen liggen ook in het ziekenhuis, maar hebben minder ernstige verwondingen. Twee van hen hebben hoofdletsel, terwijl een vrouw (29) een gebroken arm heeft opgelopen.

Volgens politiewoordvoer Tom Janssens kennen alle betrokkenen elkaar. Er zou eerder op de dag een ‘heftige discussie’ hebben plaatsgevonden, waarna de familie elkaar in de avond nogmaals besloot te treffen. De politie is op zoek naar alle daders, die men snel verwacht te vinden. ”We weten over wie het gaat en hebben ook camerabeelden van het incident.”

Scroll naar boven