Bizarre burenruzie in Mr. Frank Visser: Sabrina (75) wil webcamseks met Syrische buurvrouw

Bizarre burenruzie in Mr. Frank Visser: Sabrina (75) wil webcamseks met Syrische buurvrouw

Gisteravond was wellicht een van de meest bizarre verhalen uit de complete geschiedenis van Mr. Frank Visser doet uitspraak. Te zien waren de 75-jarige Sabrina uit het Limburgse Kerkrade, die een conflict heeft met haar Syrische buren.

Webcamseks

Volgens Sabrina heeft ze veel geluidsoverlast van haar buren, maar bovenbuurman Mohammed vindt dat Sabrina juist de schuldige is. Die zou namelijk webcamseks hebben voorgesteld aan zijn vrouw.

Sabrina geeft toe: “Ik doe al 30 jaar aan seks voor de webcam en ik ben de oudste in dit land die het doet. Victor Brandt kijkt in het rond en ziet zowaar een vibrator liggen.

Uitspraak

Mr. Frank Visser vindt dat Mohammed en zijn gezin geen extreme geluidsoverlast veroorzaken. Wel moet het gezin meteen pantoffels kopen en na 22.00 uur stil zijn. Daarnaast is er een contactverbod afgesproken tussen de buren. Iedere keer dat er gebonkt, geroepen, gescholden of zelfs maar gewezen wordt naar elkaar kost dat 100 euro per overtreding.

Sabrina heeft geen vertrouwen in een goede afloop. “Ik geef ze het voordeel van de twijfel, maar een sorry komt er niet uit.”

HEFTIGE burenruzie: GEBONK leidt tot
Scroll naar boven