Bizarre beelden: Sarah (23) heeft een liefdesrelatie met… een vliegtuig (en heeft er seks mee)

Bizarre beelden: Sarah (23) heeft een liefdesrelatie met... een vliegtuig (en heeft er seks mee)

Voordat je denkt dat het ‘nepnieuws’ (boooooring) is: dat is het niet. De 23-jarige Sarah uit het Duitse Dortmund heeft geen behoefte aan een man of vrouw in haar leven. Ze valt op objecten. Momenteel is Sarah is een hartstochtelijke relatie met een Boeing 737-800, die ze voor het eerst zag op Frankfurt Airport. ”Ik werd meteen verliefd.”

‘Dicki’

Nadat ze het vliegtuig spotte, bleef het naar eigen zeggen in haar hoofd zitten. ”Op de terugweg in de trein heb ik direct tickets geboekt voor een vlucht. Omdat je met een levensgroot vliegtuig natuurlijk nagenoeg geen tijd samen door kunt brengen, laat staan intieme momenten beleven, heeft de Duitse twintiger een gigantisch model voor thuis gekocht. Ze noemt het plasticen vliegtuig ‘Dicki’.

“Ik vind zijn gezicht en vleugels erg mooi. Maar al met al vind ik dit het mooiste vliegtuig”, vertelt ze over het toestel. Ze slapen elke nacht samen in bed en volgens Sarah hebben ze vier tot vijf keer in de week seks.

Objectofiel

Naar eigen zeggen heeft Sarah in het verleden geprobeerd om een relatie te onderhouden met een man. Ze kwam tot de conclusie dat ze daar ”iets miste”, maar wist niet precies wat. Tot vorig jaar, want toen kwam ze uit de kast alszijnde een ‘objectofiel’: dat is dus iemand die zich aangetrokken voelt tot objecten.

Bizarre beelden: Sarah (23) heeft een liefdesrelatie met... een vliegtuig (en heeft er seks mee)

Volgens Sarah komen er heftige gevoelens kijken bij haar romance met het schaalmodel van het vliegtuig. ”Je voelt, je voelt liefde, maar soms ook verdriet.”

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven