Bizarre beelden: kind uit boodschappenkar gejat terwijl ouders ernaast staan

Bizarre beelden: kind uit boodschappenkar gejat terwijl ouders ernaast staan

In Zuid-Afrika is voor de tweede keer in korte tijd een kind uit een boodschappenkar gehaald door een onbekend persoon terwijl de ouders van het kind ernaast staan. 

De ontvoering vond afgelopen maandag plaats in de plaats Gqeberha. Op de beelden is te zien hoe de ouders omgedraaid naast de winkelwagen staan, als een onbekende vrouw opduikt die het kind met een vliegensvlugge beweging uit de wagen haalt.

Wanneer de vader van het kind de beveiliging erbij haalt, wordt de vrouw gespot die het kind uit de wagen pakte. Volgens de dader, die zich in gezelschap bevond van een andere vrouw, wilde ze een grap uithalen met de ouders. De politie ziet er de lol niet van in en heeft beide verdachten aangehouden. Er is een onderzoek ingesteld naar de gebeurtenis. De vrouwen zitten vast.

Man steelt kind

Op 26 augustus jongstleden gebeurde een soortgelijk incident. Toen een vrouw boodschappen deed en iets uit een schap wilde pakken, trekt een medewerker haar kind uit het wagentje. Wanneer de vrouw zich omdraait ziet ze de medewerker met haar kind, waarop ze haar kind terughaalt.

De werkgever van de man heeft hem geschorst en de dader is aangehouden door de politie.