Bizarre beelden: Gasten slopen vakantiehuisje Landal GreenParks

Bizarre beelden: Gasten slopen vakantiehuisje Landal Greenparks

Bizar nieuws uit Oldebroek. Om precies te zijn vanuit Landal ’t Loo, waar een bedrijfsfeest meer dan ontspoord is. Werknemers hebben een van de huisjes op het vakantiepark volledig vernield. ”Dit is echt niet best.”

Sinds gistermiddag circuleren er beelden van de ravage op Dumpert. Als de filmer het volledig vernielde huis binnenloopt merkt hij droog op dat het ”niet best” is wat er is gebeurd.

Zo is het huisje bezaaid met bierflesjes en staat er midden in de woonkamer een grote nepzebra. ”Die hebben ze gewoon van het hoofdgebouw naar de 300-serie gesleept. Wat op zich best knap is.” Hoewel de eerste twee aangehaalde zaken nog onder baldadigheid geschaard kunnen worden, is er nog veel meer gebeurd. De filmer ziet dat de volledige kachel van de muur is getrokken. Inclusief leidingen.

Bizarre beelden: Gasten slopen vakantiehuisje Landal GreenParks

Afgehuurd door bedrijf

Landal-woordvoerder Jeannette ten Kate wil er het liefst niet al te veel woorden aan vuil maken. ”Het park was dit weekend afgehuurd door een bedrijf. Heel veel mensen hebben een leuk weekend gehad, maar hier is een rommel achtergelaten.”

Hoe groot de schade is, durft ze nog niet te zeggen. ,,Dat weet ik niet precies.’’ Ze geeft aan dat het betreffende bedrijf – waarvan ze de naam niet wil noemen – de zaak betreurt. ”Ze vinden het heel vervelend.” Over mogelijke gevolgen wil de woordvoerster nog niets kwijt.

”Het is net gebeurd en een heel uitzonderlijke situatie. Dit is echt een smetje op een hartstikke leuk weekend. We gaan de boel opruimen, zodat er volgende week weer mensen in schoon huisje terecht kunnen.”

Het filmpje is HIER te bekijken.

Scroll naar boven