Bizarre armband geeft je een schok wanneer je teveel snoep eet

Toen wij nog jong waren, was het een zeldzaamheid om snoep te mogen eten. Tegenwoordig hebben we als volwassenen toegang tot zoveel snoep als we maar willen. Als gevolg hiervan kunnen we bepalen wanneer, hoe en wat we eten. Maar er gloort hoop aan de horizon!

Schokarmband

Maar deze vrijheid komt ook met een prijs. Het kan een uitdaging zijn om je handen weg te houden van chocolaatjes, snoepjes of junkfood. Daarnaast werkt een dieet zelden als we volwassen zijn. Het enige waar we mee eindigen is spijt en een hoop extra gewicht.

Maar er bestaat daadwerkelijk een polsband die je kan helpen om een einde te maken aan al je ondeugden. En het is schokkend effectief, kunnen we je vertellen. Maak kennis met Pavlok, een polsbandje dat is gemaakt om mensen te helpen stoppen met hun ongezonde gewoonten, zoals roken, fastfood eten of frisdrank drinken.

Hartslag meten

De armband werkt door je hartslag te meten terwijl je je overgeeft aan ongezonde gewoonten. Dus als het een soortgelijke toestand waarneemt, zoals wanneer je op het punt staat een van je favoriete snoepjes te eten, krijg je een schok. De schokken zullen uiteindelijk een onaangenaam gevoel aan je slechte gewoonten hechten, waardoor je ze voorgoed achter je kan laten.

De Pavlok-armband werkt niet alleen met je obsessie voor lichte snoepjes. Maar volgens het bedrijf kan het ook helpen bij zaken als winkelverslavingen of zelfs roken, wat best handig lijkt. Toch komt dit polsbandje wel met een prijs. Voor een bedrag van $179 kan je van al je slechte gewoontes afkomen.

Pavlok Bracelet Zaps You to Break Bad Habits

Laat een reactie achter

Scroll naar boven