Bizar: Woedende ouder mishandelt leraar bij schoolmusical in kindcentrum

Minderjarige jongen op vreselijke wijze afgetuigd door groep jongeren

Afgelopen woensdag heeft in Kindcentrum ’t Maar in Spijk een bizarre gebeurtenis plaatsgevonden. Na afloop van een schoolmusical, stormde een woedende vader op een leerkracht af en gaf hem een flinke klap in zijn gezicht. 

De schoolmusical werd gehouden door groep 8. Nadat de voorstelling is afgelopen, gaan de meeste ouders en kinderen weg. De boze vader, wiens kind dus in groep 8 zit, gaat in eerste instantie ook weg maar komt later terug om verhaal te halen.

Volgens de man heeft de leerkracht een privacyregel geschonden. Wat hij daar precies mee bedoelt is onduidelijk, maar dat de man woedend is staat buiten kijf. Nadat hij op de leraar is afgestormd, geeft hij deze een harde klap in zijn gezicht. Twee ouders die het tafereel gadeslaan, grijpen pijlsnel in en werken de uitzinnige vader snel en efficiënt tegen de grond.

Grote impact

Tegenover RTV Noord laat directeur-bestuurder Henk Huberts van Noordkwartier, de koepel waar Kindcentrum ’t Maar onder valt, weten enorm geschrokken te zijn. ”Dit heeft een grote impact op de school en het dorp.” De school zegt tevens zich niet te herkennen in de klacht van de vader.

Bizar: Woedende ouder mishandelt leraar bij schoolmusical in kindcentrum

Schoolverbod

Met de verwondingen van de leraar valt het naar omstandigheden mee. De man heeft een blauw oog opgelopen en heeft zijn kant van het verhaal verteld tegen de politie. De politie wil niet bevestigen of er daadwerkelijk aangifte is gedaan. De man is in ieder geval niet langer welkom op school en heeft een officieel schoolverbod gekregen. Naast zijn kind in groep 8, heeft hij geen andere kinderen op het onderwijsinstituut.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven