Bizar: Ram veroordeeld tot gevangenisstraf voor vermoorden van vrouw

Een ram in Afrika is veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar voor de moord op een vrouw in Soedan, Noord-Afrika. Eye Radio was de eerste zender die dit bizarre verhaal vermeldde in één van hun verhalen.

Dier gearresteerd

Dese maand werd het niet nader genoemde dier daadwerkelijk gearresteerd. in Rumbek East County, Zuid-Soedan. De aanhouding was het resultaat van een gewelddadige aanval die leidde tot de dood van een vrouw. Volgens berichtgeving in Sudan Today gaf de ram de onschuldige vrouw herhaaldelijk een kopstoot, waarbij ze haar ribben brak.

De arme vrouw is aan haar verwondingen overleden. Een politiewoordvoerder genaamd Mabor Makuac zei over het desbetreffende incident: “Onze rol als politie is om veiligheid te bieden en gevechten te scheiden. De ram werd aangehouden en is momenteel in hechtenis op een politiebureau van Maleng Agok Payam.”

Bron: Ghana Wish

Eigenaar van de ram

De eigenaar van de ram is onschuldig. De ram is degene die volgens de autoriteiten het misdrijf heeft gepleegd, dus dat is degene die gearresteerd moet worden. De ram zal de komende drie jaar doorbrengen in een militair kamp in het hoofdkwartier van Aduel County in de staat Lakes.

Nog een leuk feitje: de eigenaar van de ram heeft ingestemd met het betalen van een zogenaamde “bloedcompensatie”, wat inhoudt dat vijf van zijn koeien worden afgestaan ​​aan de familie van het slachtoffer. County beheerder Paul Adhong Majak vertelde de Ghana Wish dat de eigenaar van de ram en de familie van het slachtoffer familie en ‘buren’ zijn.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven