Bizarre video: onontplofte Russische raket gevonden in Oekraïense gootsteen

oekraine

Er is nogal een bizarre video opgedoken waarin duidelijk te zien of hoe de Oekraïense bomopruimingsdienst een raket aan het verwijderen is uit de gootsteen van iemand zijn/haar keuken.

Oorlog in Oekraïne

Vandaag is de sombere zesentwintigste dag sinds Vladimir Poetin Oekraïne besloot binnen te vallen. Een aantal steden in het Oost-Europese land zijn al wekenlang doelwit van verschrikkelijke bomaanslagen. Zo ook Kharkiv is het doelwit van constante beschietingen, net als Mariupol.

De video van de onontplofte raket is gedeeld door @pd05763, en laat zien hoe een speciale eenheid van de politie de raket probeert los te maken en ‘veilig’ te verwijderen. Gelukkig voor de bewoners van dit appartement heeft de raket relatief weinig schade aangericht.

@pd05763 Ответ пользователю @eugenekatrachko ♬ Козаки – Тінь Сонця

Burgerslachtoffers

Naar schatting zijn er in Charkov alleen al 450 burgerslachtoffers gevallen sinds het begin van de oorlog. Ook gaan er al wekenlang geruchten de ronde dat Rusland is overgestapt op een militaire tactiek waarbij ze burgers in steden laten uithongeren. Ook worden de Russen beschuldigd van het aanvallen van een kinderziekenhuis, waarbij meerdere mensen om het leven kwamen.

Beeld: @pd05763/TikTok

Laat een reactie achter

Scroll naar boven