Bizar: Moeder tatoeëert een van haar baby’s om ze uit elkaar te houden

Er is veel ophef over een vrouw ontstaan toen ze een van kind van haar tweeling besloot te tatoeëren zodat ze twee uit elkaar kon houden bij het injecteren. De 31-jarige moeder vertelde dat ze identiek zijn dat zelf zij en haar man ze door elkaar halen.

Jack

Maar een van de jongens, Jack, is geboren met een aandoening wat betekent dat hij één keer per week geïnjecteerd moet worden. Ze deelde haar verhaal op Reddit waar al snel duidelijk werd waarom ze deze keuze maakte. Ze vertelde in de post dat het haar al was overkomen dat ze de injectie ooit aan de verkeerde baby gaf.

Ze zei: “Ze merkte onmiddellijk haar fout op door 112 te bellen en ze werden naar het ziekenhuis overgebracht. Tegen de tijd dat ik daar aankwam ging het goed met Adam en waren ze allebei vrolijk aan het nippen van sap en genoten ze van de aandacht.

 

We gingen dezelfde avond nog naar huis en er werd ons verteld dat hij weer geïnjecteerd moest worden. Het is een zeer traag werkende medicatie die hem in het ergste geval binnen een paar dagen diarree zou hebben gegeven.”

De vrouw ging verder: “Ze legde uit dat ze een sproet hebben getatoeëerd, niet groter dan het uiteinde van een potloodgummetje, op een gebied van de huid dat gemakkelijk te zien is terwijl het kind onder lichte verdoving staat, vergelijkbaar met een tandartsverdoving.”

“Vanwege het gebied vervaagt het meestal in twee tot drie jaar maar tegen die tijd zouden ze meer persoonlijke kenmerken moeten hebben ontwikkeld en hoeven ze het misschien niet opnieuw te doen. Dus na overleg met mijn man hebben we het gedaan.” De baby had een bruine sproet van 2mm op zijn oorlel.

“Ik geloof dat ik de nodige voorzorgsmaatregelen heb genomen die door de dokter zijn aanbevolen en dat de tatoeage zal vervagen met de blootstelling aan de zon en naarmate hij groeit. Tegen de tijd dat hij vijf is zal het waarschijnlijk niet eens zichtbaar zijn of het zal gewoon lijken op een vervaagde sproet.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven