Bizar: Man probeert boodschappen te betalen met zijn piemel

Bizar: Man probeert boodschappen te betalen met zijn piemel

Een opmerkelijk nieuwtje uit het Britse Warrington. Hier wilde een 34-jarige man zijn boodschappen afrekenen via een nogal bizarre betaalwijze. Hij wilde namelijk afrekenen met zijn geslachtsdeel. De caissière barstte in snikken uit.

Fles drank

De 34-jarige Guy Willis liep een lokale supermarkt en wilde een fles drank kopen. Toen hij de fles bij de kassa moest betale, trok hij zijn broek naar beneden en vroeg hij of hij met zijn geslachtsdeel kon betalen. Dat schrijft de lokale krant The Warrington Guardian.

Bizar: Man probeert boodschappen te betalen met zijn piemel

De vrouw achter de kassa schrok zich kapot en barstte in tranen uit. Ze belde direct de politie, maar Willis probeerde te vluchten. Via camerabeelden werd hij echter al snel getraceerd, waarna hij werd opgepakt. De man heeft flink moeten boeten voor zijn daad.

Zedendelinquent

De politierechter heeft vorige week besloten dat Willis wordt opgenomen in het register van zedendelinquenten en gaf hem een boete van 350 pond. Omdat de rechter van mening is dat Willis verslaafd is aan alcohol, moet hij verplicht een rehabiliatietraject van 30 dagen volgen.

Scroll naar boven