Bizar: Man (35) aangeklaagd door ouders vanwege uitblijven kleinkind

Bizar: Man (35) aangeklaagd door ouders vanwege uitblijven kleinkind

In India staat binnenkort een opmerkelijke rechtszaak op het programma. Een man van 35 jaar oud is namelijk aangeklaagd door zijn ouders, omdat hij en zijn vrouw nog geen baby hebben. De ouders zijn daar niet blij mee en eisen een schadevergoeding van 620.000 euro als er binnen een jaar geen kind op de wereld staat.

De ouders, Sanjeev en Sadhana Prasad, vinden zichzelf slachtoffer van ‘mentale mishandeling’ door hun zoon Sagar. De man werd al in 2016 uitgehuwelijkt aan zijn vrouw, maar na zes jaar heeft het stel nog steeds geen baby. Dat steekt de ouders.

‘Zoon kostte veel geld’

Vader en moeder Prasad beklagen zich ook over alle kosten die zij aan hun zoon hebben uitgegeven. Zo werd hij naar de Verenigde Staten gestuurd voor een opleiding tot piloot en dat grapje kostte zeker 60.000 euro, aldus de Times of India. Toen Sagar in 2007 terugkeerd naar India, had hij geen werk. Zijn ouders stellen dat zij destijds zo goed zijn geweest hun zoon te onderhouden totdat hij een nieuwe baan kreeg.

En dan is er ook nog het huwelijk, want ook daar is flink voor gelapt. Volgens de ouders hebben zij daar zo’n 77.000 euro aan uitgegeven inclusief de huwelijksreis en een auto voor hun zoon.

Schadevergoeding

Het enige dat zij voor alle gemaakte kosten terugwillen, is een kleinkind. Meer niet. Maar dat lijkt er niet in te zitten. De vader, Sanjeev, zegt tegen de Times of India: ”Mijn zoon is al zes jaar getrouwd en heeft nog steeds geen plannen voor een baby.”

De man zegt dat hij en zijn vrouw al hun spaargeld hebben besteed aan hun zoon en diens vrouw. ”Als we een kleinkind hadden om mee te spelen, zou de pijn in elk geval dragelijk zijn.” Volgende week dient de zaak in de rechtbank. Daar zal de familie afdwingen dat er binnen 12 maanden een kind moet zijn. Gebeurt dat niet, dan willen zij 620.000 voor al het leed dat hen is aangedaan door hun zoon.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven