Vader dwingt zoontjes het met stiefmoeder te doen en hij filmt alles

Vader dwingt zoontjes het met stiefmoeder te doen en hij filmt alles

Dat je maar nooit weet wat er achter de voordeur van je buren gebeurt, blijkt wel weer uit de behandeling van een ontuchtstrafzaak die afgelopen donderdag in de Haagse rechtbank plaatsvond.

Stiefmoeder

Hou je vast: de zaak draaide om een 34-jarige stiefmoeder die het deed met haar 13- en 15-jarige stiefzoons, terwijl de vader alles op camera vastlegde.

De realiteit is soms echt nog vele malen gekker dan je zou kunnen verzinnen. Maar deze zaak diende dus daadwerkelijk op donderdag in de rechtbank in Den Haag.

Aanmoediging

Het stel uit Roelofarendsveen had behoorlijk wat uit te leggen. Dat de vrouw zich aan de jongens vergreep is op z’n zachtst gezegd al bijzonder.

Maar dat de vader zijn kinderen aanmoedigde om het aan te leggen met zijn geliefde, maakt het allemaal nog eens vele malen erger en walgelijker.

De handelingen zouden daarbij ook nog allemaal zijn vastgelegd op camera. Gisteren kwam naar voren dat de minderjarige knulletjes door hun vader werden aangemoedigd.

black DSRL camera

Ze moesten hun stiefmoeder overal aanraken, terwijl de vrouw als ’tegenprestatie’ handelingen bij hen verrichtte. Wat dat precies was, is wel duidelijk.

Lage strafeis

Het OM eiste 240 uur werkstraf en een half jaar gevangenisstraf, waarvan 5,5 maand voorwaardelijk. Dat komt dus neer op een half maandje zitten.

De rechtbank achtte de feiten bewezen en deelde de geëiste straffen uit. De twee hoeven echter niet meer naar de bak, want zij hebben het onvoorwaardelijke deel van de celstraf al uitgezeten in voorarrest.

Op verzoek van de verdediging werd de zaak achter gesloten deuren behandeld. Het argument was de jonge leeftijd van de twee betrokken jongens. De rechters stemden toe.

gavel, auction, law

Scroll naar boven