Bizar: Glas gegooid vanuit reuzenrad Zandvoort, vrouwen gewond naar ziekenhuis

Bizar: Glas gegooid vanuit reuzenrad Zandvoort, vrouwen gewond naar ziekenhuis

In Zandvoort zijn gisteravond twee vrouwen gewond geraakt nadat zij werden geraakt door vallend glas uit een reuzenrad. De slachtoffers moesten met verwondingen naar het ziekenhuis. De politie heeft vier mannen gearresteerd.

Het is nog niet bekend of het glaswerk opzettelijk uit een gondel van het reuzenrad is gegooid, of dat het ‘een ongeluk’ is geweest. Feit is wel dat de vier mannen allerminst gelukkig waren met een aanstormende vriendin van de slachtoffers. Zij wilde het viertal fotograferen. De mannen pakten de mobiele telefoon af en het toestel werd later op straat teruggevonden.

Getuigen hebben tegenover de politie verklaard wat zij hebben gezien. Agenten schakelden daarop razendsnel en heeft de 4 in de buurt opgepakt. De verdachten zijn tussen de 17 en 24 jaar oud en zijn afkomstig uit Amsterdam en Hoofddorp. De slachtoffers zijn beiden 33 en woonachtig in Amsterdam en Haarlem, zo meldt RTL Nieuws.

Het reuzenrad is met 50 meter het hoogste van Nederland en staat op het Badhuisplein. Met een ritje in deze schitterende attractie heb je een prachtig uitzicht over de skyline van Zandvoort.

Laat een reactie achter