Binnenkijken: Gaan Maxime en Leroy opnieuw verhuizen?

We weten inmiddels dat Erica en Martien druk bezig zijn met een nieuwe verhuizing. Maar nu wordt er ook gesproken dat Maxime en Leroy gaan verhuizen. 

Opnieuw verhuizen

Op dit moment zitten Maxime en Leroy op een roze wolk. Op 14 september werd namelijk hun dochtertje Vivé geboren. Je zou dan denken dat het gezin het even rustig aan doet, maar dat is niet zo! Er gaan namelijk geruchten dat ze opnieuw gaan verhuizen.

Ze blijven wel in Noordwijk wonen, maar ze gaan iets groter wonen. De website BekendeBuren meldt dat het stel een villa hebben gekocht. Hier zouden ze maar liefst €1.250.000 voor neer hebben gelegd. Maar voor dat geld krijg je wel wat: 226 vierkante meter, zeven kamers en een prachtige tuin. Ben je benieuwd? Bekijk dan hier de foto’s.

Maar ze wonen nog helemaal niet lang in hun ‘oude’ huis. Op 9 maart ondertekende ze namelijk de koopakte van het huis. Dit zit waarschijnlijk in hun bloed. Erica en Martien houden namelijk ook van verhuizen. Erica en Martien waren dit jaar ingetrokken in een super mooie villa, maar daar werd het stel niet gelukkig. Ze hadden namelijk te weinig privacy.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven