Bilal Wahib deelt sneer uit aan platenlabel Top Notch in interview

Bilal Wahib heeft zich in een interview op radio 538 uitgelaten over het platenlabel Top Notch, die hem een dag na het livestream-incident in maart liet vallen. Hij was afgelopen vrijdag te gast in het radioprogramma om te praten over zijn nieuwste single.

Nieuwe Single

Wahib raakte in maart flink in opspraak toen hij tijdens een stream een 12-jarige jongen vroeg zijn geslachtsdeel te laten zien. Zijn platenlabel Top Notch liet hem binnen 24 uur vallen na het incident. Toch werken ze nu weer samen en is zijn nieuwe single Paranoia afgelopen vrijdag gereleased. Er wordt aan hem gevraagd hoe het is om weer samen te werken met het label:

“Wat zou jij denken? Dikke vinger toch? Maar je bent wel nog bij ze?”, vraagt Barend van Deelen vervolgens: “Dat is contractueel. Als het aan mij lag…”, aldus Wahib.

“Je hoopt dat de mensen met wie je samenwerkt gewoon achter je blijven staan. Nu zijn ze er weer en is het allemaal gewoon koek en ei. Maar ik ben gewoon iemand van: we kunnen het vergeven maar niet vergeten”, gaat hij verder.

Ook heeft hij een belangrijke boodschap aan jonge muzikanten/artiesten: “Teken niet zo snel bij een label. Daar ben ik nu ook achter gekomen.” Het gehele fragment is hier terug te kijken!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven