Bezorgde arts roept op: Niet masturberen met kerstversiering

Bezorgde arts roept op: Niet masturberen met kerstversiering

Een Britse gynaecoloog waarschuwt voor een ’stomme sekstrend’ waarbij kerstversieringen door mannen en vrouwen worden gebruikt ter zelfplezier.

Niet in je billen proppen

Dat is niet de bedoeling volgens Sarah Welsh, die al meerdere zuurstokken en kerstballen uit intieme delen verwijderd heeft.

In een interview met NeedToKnow.Online vertelt Welsh hoe ze een toename signaleert van ziekenhuisopnames. Dat komt doordat kerstdecoratie vast komt te zitten in lichaamsdelen. Welsh constateert dat mensen steeds gekkere dingen verzinnen.

”Een piek in je achterste stoppen is verre van de bedoeling. Datzelfde geldt voor kerstballen. Die zijn niet gemaakt om in een anus te verdwijnen.”

Niet de bedoeling

”De attributen kunnen scherpe onderdelen hebben die afbreken zodra je ermee gaat masturberen”, aldus Welsh. „Absoluut niet geschikt om in je anus of vagina te stoppen”, voegt ze toe.

Waar een kersttraktatie op het oog heel onschuldig lijkt, is het volgens de gynaecoloog zeer gevaarlijk dit in je geslachtsdeel te stoppen.

Het suikergehalte van bijvoorbeeld de zuurstokken zou het microbioom verstoren waardoor de kans op infesties toeneemt.

Hoe graag je dus ook bedplezier wil beleven aan een mooie piek: niet doen. Er zijn voldoende winkels waar je speelgoed kan kopen.

Scroll naar boven