Bezoekers van Disneyland gaan € 8-15 meer betalen per attractie – dit is waarom

In Disneyland was er al een tijdje de FastPass. Deze pas maakte het mogelijk voor bezoekers om voor een hogere prijs wachtrijen in het pretpark over te slaan. Deze pas verdwijnt echter binnenkort. In plaats daarvan komt er de Disney Premier Acces, een betaalsysteem waarmee je per attractie en per persoon 8 tot 15 euro extra betaalt om geen uren te moeten wachten.

Disney Premier Acces

De nieuwe Disney Premier Acces is vanaf nu exclusief beschikbaar via de Disneyland Paris app. Je hebt hiervoor een account nodig. Wie echter niet over een smartphone beschikt kan deze pas ook kopen in het park zelf. Je kunt deze pas echter alleen kopen voor één enkele attractie.

Het lijkt er dus op dat bezoekers exponentieel meer gaan betalen als ze sneller aan de beurt willen zijn bij attracties. Maar er komt ook een gratis dienst beschikbaar, namelijk de Standby Pass. Deze dienst is ook beschikbaar via de Disneyland app. Deze wordt echter op een klein aantal tijdstippen gebruikt. De reden hiervoor is om de wachttijden bij attracties terug te dringen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven