Bewusteloze man met 9 zware metalen ringen om zijn genotsknots gevonden

Bewusteloze man met 9 zware metalen ringen om zijn genotsknots gevonden

Een Australische man is met spoed naar de eerste hulp gebracht nadat hij buiten westen raakte dankzij 9 zware metalen ringen om zijn jongeheer. De man had dat gedaan om zijn prestaties in bed te bevorderen.

Bedprestaties bevorderen

De 44-jarige man was lekker bezig met een vrouwelijke partner, toen hij voelde dat zijn derde been wat slapjes werd. Om te voorkomen dat de vrouw af zou knappen, bedacht hij iets opmerkelijks.

Hij toverde negen zware industriële roestvrijstalen ringen tevoorschijn en klemde die rond de basis van zijn genotsknots, in de hoop door te kunnen gaan.

Helemaal mis

Volgens de auteurs van het medische tijdschrift Urology Case Reports, liet hij die ringen maar liefst 12 uur zitten. En toen ging het compleet mis. De man viel flauw na de vrijpartij. Drie uur later werd hij buiten westen aangetroffen, waarna hij naar de eerste hulp gebracht werd.

Daar vertelde hij in zeldzame pijn te verkeren. Toen hij zijn broek naar beneden trok, was zijn hele lies opgezwollen. Er werd besloten hem pijnstillers te geven.

Brandweer

Chrirurgen hebben daarop geprobeerd de ringen door te zagen, maar de apparatuur was niet sterk genoeg. Daarop werd direct de brandweer gebeld. Die kwam met een circelzaag van industriële kwaliteit ter plaatse terwijl de man onder algehele verdoving was.

Vanwege het inherente risico bij het uitvoeren van zo’n delicate operatie met elektrisch gereedschap, plaatsten chirurgen een tongspatel tussen de lineaal van de man en de zaag om ongelukken te voorkomen.

Katheter

Hoewel de operatie een succes was, kwam de patiënt niet helemaal ongeschonden uit de beproeving. Een cystoscopie – een procedure om met behulp van een dunne camera in de blaas te kijken – toonde aan dat de urethra van de patiënt geïrriteerd en gezwollen was, wat vereiste dat artsen een katheter plaatsten gedurende één week.

De man is afgeraden om de komende tijd het bed in te duiken met iemand. Vermoedelijk zal hij nooit meer 9 ringen om zijn genotsknots wringen.

Scroll naar boven