Bewaker is vervelende klant spuugzat en pakt hem aan terwijl de politie staat te kijken

Wollah?

Het nachtleven staat bekend om de aanwezigheid van kleurrijke persoonlijkheden, maar soms neemt het een wel heel bizarre wending.

Drank

Onlangs ging er op sociale media een video viral van een buitengewoon gebeuren in een Nederlandse nachtclub. Een man, welke duidelijk onder invloed was, werd verzocht om lekker naar huis te gaan.

Hij had overduidelijk een paar drankjes teveel genuttigd. Maar in plaats van het goedbedoelde advies aan te nemen, besloot de man anders.

De druppel

Nadat de man zich meermaals ongewenst had gedragen, werd de p0litie ingeschakeld. Dan denk je dat het allemaal wel weer losloopt, maar niets bleek minder waar.

De man ging onverminderd door met zijn uitlatingen in de richting van de beveiliger. Hij begon te schelden en bleef hem een aantal maal uitdagen.

Om het nog erger te maken haalde hij ook de moeder van de beveiliger erbij. Met woorden dan. Die zou een heel oud beroep uitoefenen.

Stalen zenuwen

Probeer dan maar eens kalm te blijven. Helaas voor de man besloot de beveiliger dat het tijd was voor een lesje. De dronken man krijgt een stoot te verwerken die zelfs Rocky Balboa trots zou maken.

In luttele seconden gaat de man van een vervelia naar doornroosje. Eigenlijk best terecht en deze daad van gerechtigheid zien we tegenwoordig (helaas) niet vaak meer.

Agenten

Opmerkelijk genoeg leken de opgetrommelde agenten het allemaal wel best te vinden. Ze grepen totaal niet in. De mensen die het gebeuren stonden te filmen, vonden het ook niet erg.

Gevalletje eigen schuld, dikke bult? Tsja, misschien wel. Onderstaand de vermakelijke beelden van een grootmuil die binnen een paar seconden in slaap valt. Letterlijk.

 

Scroll naar boven