Beverley (57) heeft een relatie met Jezus: ”Ik ga drie keer per maand naar de hemel”

Beverley (57) heeft een relatie met Jezus: ''Ik ga drie keer per maand naar de hemel''

De 57-jarige Beverley Gilmour uit het Britse Birkenhead liep als twintiger een hersenbeschadiging op. Ze beweert dat ze hierdoor drie keer maand om het leven komt en telkens voor korte duur in de hemel komt.

Drie keer per maand

Volgens Beverley heeft ze de diagnose ‘disorder of consciousness’ gekregen. Die wordt normaal gesproken gegeven wanneer iemand in coma ligt.

De vrouw claimt dat ze haar hart ongeveer drie keer per maand voelt stoppen, waarna ze ook zegt te ondervinden hoe haar lichaam langzaam uitvalt. Daarna ervaart ze een ‘out-of-body-experience. Oftewel, ze voelt hoe ze uit haar lichaam treed.

Beverley (57) heeft een relatie met Jezus: ''Ik ga drie keer per maand naar de hemel''

Relatie

Vanaf dat moment is Beverley naar eigen zeggen in staat om te communiceren met geesten van mensen die niet meer onder ons zijn. Ze heeft Walt Disney al ontmoet, terwijl ook Jezus Christus meermaals zijn opwachting heeft gemaakt om haar wat dingen te vertellen.

In een interview met MailOnline, beweert Beverley zelfs dat ze een relatie heeft met Jezus. Die is dan wel spiritueel, want elkaar aanraken is niet mogelijk.

Bevriend met Walt Disney

We kennen Walt Disney natuurlijk allemaal. Beverley kent hem gelukkig ook en heeft het voorrecht hem regelmatig in de hemel te ontmoeten.

”Walt is natuurlijk in 1966 al naar boven gegaan, maar ik heb hem inmiddels al vaak gezien. Hij liet me verhalen zien en zijn huis in de hemel is fantastisch. Hij woont in een houten huis.”

”Telkens als ik terugkeer uit de hemel, wil ik in trance gaan om de verhalen die hij me laat zien op te schrijven. Ik probeer alles na te tekenen wat hij laat zien.”

Hij heeft zelfs een karakter getekend die op mij lijkt. Ik kom dus voor in een van zijn verhalen. Als ik in de hemel ben ga ik rustig naast hem zitten. Hij laat me dan de verschillende karakters zien en legt uit hoe hun persoonlijkheden zijn. Het is erg interessant.”

Ouders

Het is een drukke boel voor Beverley, die ook haar 0verleden ouders heeft gezien in de hemel. ”De eerste keer dat ik mijn vaders geest zag, leek hij 52 jaar. Maar de keer daarna leek hij 30.”

Haar vader had nog een goed advies voor Beverley: ”Doen wat je wordt verteld.” De 57-jarige Britse wilde echter weten of haar vader de winnende loterijnummers kon voorspellen. Helaas kon dat niet.

Scroll naar boven