Bevalling van zwangere vrouw begint terwijl ze wacht op de thuiskomst van haar mariene echtgenoot

Katrina’s echtgenoot Marc, een Amerikaanse marinier, werd ingezet toen ze ongeveer drie maanden zwanger was. Gedurende zijn hele uitzending maakte het militaire paar grapjes over hoe ze op dezelfde dag als zijn thuiskomst kon bevallen.

Natuurlijk probeerden Katrina en Marc niet te denken aan de mogelijkheid dat hij de geboorte van hun tweede dochter zou missen.

En kijk, Katrina zou 10 dagen ‘te vroeg’ bevallen – op dezelfde exacte dag waarop Marc naar huis zou vliegen!

Haar pijnlijke weeën begonnen ongeveer een uur nadat hij aan boord van zijn eerste vliegtuig was gegaan om naar huis te komen. “Ik was vastbesloten om er te zijn om hem op te halen, dus ik bad gewoon met mijn hele hart en smeekte het meisje om op haar papa te wachten,” zei Katrina.

Katrina en haar dochter gingen richting de thuiskomst met een groot bord waarop stond: ‘Geen oefening. Baby komt eraan! ”

Toen Marc landde, keek hij op zijn telefoon en zag een sms van zijn vrouw: “Ik denk dat je beter kan opschieten!” Het berichtje kwam samen met een screenshot van haar app voor de contractietimer.

Bekijk de video hieronder om te zien wat er gebeurde toen Katrina en Marc eindelijk omhelsden terwijl de weeën aanhielden … en deel deze ongelooflijke virale video met je vrienden op Facebook!