Betrapt: Yvonne Coldeweijer liegt over ‘eigen ontworpen sieradenlijn’

Laatst werd Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Yvonne ‘Alberta’ Coldeweijer, verdacht op het verkopen van AliExpress-producten. Ze liet weten dat ze haar sieraden zelf heeft ontworpen.

Eigen sieradenlijn

Yvonne heeft een eigen sieradenlijn genaamd Stardust. Deze webshop kwam eerder onder vuur te liggen omdat ze die sieraden inkoopt op AliExpress. Hier kwam het Instagram account RealityFBI achter. Zij zagen veel gelijkenissen tussen de sieraden.

Ook al leken de sieraden heel erg op elkaar, Yvonne liet weten dat het om een ‘vals bericht’ ging. Ze dreigde om aangifte tegen de verspreiders te doen. RealityFBI liet toen weten dat Yvonne echt een advocaat ging inschakelen. Hier waren de twee meiden van geschrokken en hebben ze alle berichten verwijderd.

Maar ze blijken dit keer niet zo bang te zijn, nu melden ze dat Yvonne haar sieraden ook van andere webshops pakt. In onderstaande screenshot is te zien dat Crystal Haze Jewelry, Luvaj en Maria Tash dezelfde sieraden op hun website hebben staan. Zelfs de foto’s zijn letterlijk gekopieerd.

Luvaj heeft een mail naar Yvonne gestuurd met het verzoek om de sieraden van de site te halen, dit is nog niet gebeurd.

Bekijk hieronder de post van RealityFBI:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RealiTEAfbi (@reality.fbi)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven