Beruchte pedofiel Nelson M.: “vernederingen door medegevangenen Mexicaanse cel”

pedoactivist Nelson M.

De afgelopen weken zijn er steeds meer verhalen naar buiten gekomen over Nederlandse pedoseksuelen die in Zuid-Amerika opgepakt worden. Ook de 27-jarige Nederlandse Nelson M. Hij werd begin juni in Mexico opgepakt met drugs, een wapen en heel veel kinderporno.

Nelson M.

Ook zou de beruchte pedoactivist geprobeerd hebben om een puber te kopen in Mexico. Ook is hij betrokken geweest bij de in Equador opgepakte pedofiele praktijken van Marthijn U. en Lesley L. Ook die twee mannen waren op de vlucht voor de Nederlandse autoriteiten. Marthijn en Lesley runden naar verluidt een speciaal hotel in Equador, waar ze jonge jongens heen lokte met videogames en daarbij tientallen slachtoffers maakten.

Het lijkt bijna een gewoonte te worden voor Nederlandse pedoseksuelen die naar het buitenland vertrekken. Hoe graag de meeste Nederlanders zouden wensen dat iemand als Nelson M. in een Mexicaanse cel blijft, zal hij waarschijnlijk toch uitgeleverd worden door Mexico. Hij zit momenteel in de Oriente-gevangenis, één van de meest beruchte van Mexico.

pedoactivist Nelson M.

“Vernederingen door medegevangenen”

Sterker nog, Nederland heeft al om Nelson zijn uitlevering gevraagd. Advocaat Theo Hiddema heeft tegen Panorama gezegd dat zijn omstandigheden hierin een rol hebben gespeeld: “In het contact dat ik daarvoor met de heer M. heb gehad, is mij duidelijk geworden dat die omstandigheden echt niet pluis zijn. Mijn cliënt heeft te maken met onzedelijke vernederingen door medegevangenen.” Of Mexico de beruchte pedoseksueel gaat uitleveren is nog niet bekend.

Pedo-activist op de vlucht | DANNY

Laat een reactie achter

Scroll naar boven