Beroemde webshop prijst ‘snuiflepeltje’ aan in zwaar gestoorde advertentie

Beroemde webshop prijst 'snuiflepeltje' aan in zwaar gestoorde advertentie

Banggood, AliExpress, Wish: er duiken steeds meer Chinese webshops op waar je als consument goedkope spullen kunt bestellen. Sinds kort kun je ook terecht bij Temu.

Temu

Nu blijkt deze app in België met een wel héél apart product te adverteren. Niet iets voor de gemiddelde consument. Laten we het daar maar op houden.

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het op webshop Temu bestellen. Elektronica, kleding, lingerie, speelgoed: het houdt niet op.

Het ene product is nog goedkoper dan het andere en de kwaliteit is vaak op z’n minst raadselachtig te noemen. Kennelijk vindt Temu in ieder geval zeer gretig aftrek bij de Nederlandse consument, want de app staat op nummer één in de categorie ‘winkelen’.

Geschikt voor kinderen

In de productomschrijving van de app staat ook dat de leeftijdscategorie van de app 4+ jaar is. Dat zou de webshop dus ook geschikt voor kinderen maken, maar dat lijkt ons gezien deze advertentie niet een heel erg goed idee.

Alle spullen op de app zijn voor iedereen te bekijken en dus ook datgene waarmee Temu in België op Facebook adverteerde.

Gouden sleutelhanger

De advertentie liet een gouden stokje zien, geschikt voor aan je sleutelbos. Wat het is? “Eenvoudig gouden aluminium snuiflepel sleutelhanger”, aldus de omschrijving.

Nu laat de betekenis van het woord ‘snuiflepel’ zich niet heel erg moeilijk raden. Het drugshulpmiddel is trouwens spotgoedkoop: voor 0,20 euro is ‘ie van jou, terwijl ‘ie normaal toch 11,98 euro kost. En 98 procent korting? Dat is een dealtje, zeggen wij.

Beroemde webshop prijst 'snuiflepeltje' aan in zwaar gestoorde advertentie

Algoritme

Deze advertentie is natuurlijk niet echt gepast voor een online warenhuis. Je kunt je echter ook afvragen waarom het algoritme van de vinder van deze advertentie het nodig vond om deze persoon dit specifieke product aan te bieden…

Scroll naar boven