Beroemde waarzegster Baba Vanga voorspelt iets heel naars: ”Eind 2023 is het zo ver”

De meest gevreesde voorspelling van de beroemde waarzegster Baba Vanga staat op het punt van uitkomen

Heb jij wel eens van Baba Vanga gehoord? De blinde waarzegster van Bulgaarse komaf is al sinds 1996 niet meer onder ons. Haar voorspellingen leven echter voort en als we Baba mogen geloven, staat de aarde aan het eind van dit jaar iets heel naars te wachten.

Ondanks dat Baba Vanga dus al 27 jaar niet meer leeft, heeft de vrouw nog steeds een gigantische groep aanhangers. En dat is niet alles.

Veel van de voorspellingen die ze gedurende haar leven deed, zijn inmiddels uitgekomen. Daarom wordt er anders tegen de voorspellingen van Baba aangekeken. Die worden enorm serieus genomen.

Nucleair

Haar volgers claimen nu dat Baba Vanga heeft voorspeld dat er voor het eind van 2023 in Azië iets gaat gebeuren. Om het specifieker te maken: een nucleaire kernreactor zal exploderen, waarna wolken met giftige stoffen over het continent zullen trekken.

De volgers zijn van mening dat ook andere landen hierdoor geraakt zullen worden. Inwoners zullen massaal ziek worden en het leven laten.

Nog 4 voorspellingen

Naast wat ons te wachten staat, heeft Baba ook andere voorspellingen gedaan voor 2023. Hieronder beschrijven we er vier voor je.

Ten eerste voorspelde ze dat de baan van de aarde zal veranderen. Terwijl de baan van onze planeet rond de zon gedurende tienduizenden jaren marginaal verschuift, zou een meer dramatische verandering verwoestend zijn.

Een verschuiving dichter naar de zon zou gletsjers laten smelten, en onze planeet laten overstromen met water. Wanneer de aarde verder van de zon komt af te staan, zou het juist betekenen dat we te maken krijgen met een nieuwe ijstijd.

Zonnestorm

Baba Vanga heeft ook voorspeld dat we te maken krijgen met een krachtige zonnestorm, waardoor ons hele klimaat in 2023 gaat veranderen.

Zonnestormen zijn verstoringen op de zon die naar buiten over de heliosfeer kunnen uitstralen en de aarde kunnen treffen.

Biologisch wapen

Voorspelling nummer drie ziet er ook niet zo prettig uit. Ze heeft namelijk voorspeld dat er in 2023 een biologisch wapen ingezet gaat worden door een superpower. Het gevolg hiervan is dan honderdduizenden mensen het leven zullen laten.

Eind aan natuurlijke geboortes

Wat Baba ook heeft voorspeld, is dat er aan het eind van 2023 zal worden aangekondigd dat vrouwen niet meer zwanger kunnen/mogen worden.

Vanaf 2024 zullen baby’s in laboratoria verwekt worden. Medische experts zullen gezinnen dan een kind toewijzen. De ouders mogen dan zelf bepalen hoe hun kind eruit komt te zijn. Ze kunnen zelf de haarkleur en kleur van de ogen kiezen.

Nu kun je hier lacherig over doen. Ondertussen is het eerste laboratorium dat bovenstaand beschrijft al in werking. Naar verwachting gaat deze technologie over 10-15 jaar wereldwijd gebruikt worden. Het lab verwacht dat zij per jaar 30.000 baby’s kunnen maken.

Scroll naar boven