Beroemde waarzegster Baba Vanga doet zeven zeer angstaanjagende voorspellingen voor 2024

De meest gevreesde voorspelling van de beroemde waarzegster Baba Vanga staat op het punt van uitkomen

Baba Vanga, ook wel bekend als de Nostradamus van de Balkan, was een wereldberoemde waarzegster die een heleboel correcte voorspellingen heeft gedaan.

Baba Vanga

Zo wist ze 9/11 en de Brexit bijvoorbeeld correct te voorspellen, toch geen kleine gebeurtenissen in de wereldgeschiedenis. In een bericht op de website Mirror, doen experts uit de doeken wat ons in 2024 te wachten staat. En het ziet er niet goed uit….

Baba Vanga, wordt door veel mensen gezien als iemand die echt helderziend was. Zo’n 85 procent van haar voorspellingen is uitgekomen.

Beroemde waarzegster Baba Vanga voorspelt zeer angstaanjagende gebeurtenissen

Ze zou haar krachten hebben gekregen nadat ze haar zicht verloor tijdens een heftige storm toen ze nog kind was. Ze woonde in haar land Bulgarije en zou te veel zand in haar ogen hebben gekregen.

Chernobyl

Het medium voorspelde de Chernobyl-tragedie correct, maar ook het 0verlijden van Prinses Diana en het uiteenvallen van de Sovjet-Unie.

Baba Vanga blies haar laatste adem uit in 1996. Ze is 84 jaar oud geworden. Desondanks leven haar voorspellingen voort en heeft ze, ondanks dat ze er fysiek niet meer is, een flinke groep aanhangers.

Zeven voorspellingen voor 2024

Experts hebben nu bekendgemaakt wat de voorspellingen van Baba Vanga zijn voor 2024. Niet alles is dramatisch, er zitten ook enkele goede voorspellingen tussen.

1. Vladimir Poetin

Baba had een visioen dat de Russische president Vladimir Poetin omgebracht zal gaan worden door iemand uit zijn land in 2024. Dat beweert Astrofame.

2. Aanvallen in Europa

Baba Vanga lanceerde een voorspelling over wapens, waarbij ze denkt dat ‘een groot land’ volgend jaar biologische wapens, maar ook aanvallen zal uitvoeren. De waarzegster voorspelt ook dat Europa meer last krijgt van ‘islamterr0risten’.

3. Enorme economische crisis

Volgend jaar (2024) wordt het jaar waarin er een enorme economische crisis zal uitbreken die grote gevolgen zal hebben op de wereldeconomie.

Baba benadrukte verschillende factoren die hieraan bijdragen, zoals een stijging van de schuldenlasten, politieke spanningen en een verschuiving van de economische macht van het Westen naar het Oosten.

4. Klimaatverandering

Een ander visioen van de blinde waarzegster heeft betrekking op heftige weersomstandigheden en natuurrampen. De baan van de aarde gaat veranderen.

Normaal gesproken neemt dat een lange periode in beslag, maar als dat kort duurt, wordt het klimaat aangetast. En dat is niet goed.

5. Cyberaanvallen

Volgens het medium gaat het aantal cyberaanvallen fors toenemen doordat gespecialiseerde hackers zich gaan richten op vitale infrastructuur zoals elektriciteitsnetwerken en waterzuiveringsinstallaties.

6.Vooruitgang in de geneeskunde

In de medische wereld kunnen nieuwe behandelmethoden en therapieën worden ontdekt. Met name behandelingen tegen kanker en Alzheimer worden nog succesvoller.

7. Techrevoluties
Quantum computing zal een doorbraak ervaren die de manier waarop we technologie begrijpen zal veranderen.

Top 10 Dark Baba Vanga Predictions Of 2024

 

Scroll naar boven