Beroemde dieetcoach geeft simpele tip om je pipi een paar centimeter langer te maken

Beroemde dieetcoach onthult: met deze tip maak je jouw pipi een paar centimeter langer

Chris Cavallini is een dieetcoach en een multimiljonair. Hij is ervan overtuigd dat mannen hun jongeheer op een eenvoudige manier kunnen verlengen. Het enige wat je hoeft te doen, is luisteren naar Chris. Toch simpel, is het niet?

BPS

Normaal gesproken is een dieetcoach niet echt de aangewezen persoon die je kan helpen bij het verlengen van je jongeheer.

Sterker nog, mensen die naar een dieetcoach gaan willen juist afvallen. Bijvoorbeeld rond hun middel. Maar Chris belooft dat hij mannen helpt om hun kleine vriend in hun broek langer te maken.

De voedingsmiddelen-coach is van mening dat veel mensen kampen met een aandoening die hij BPS noemt. Dat staat voor Buried Penis Syndrome.

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit waar het aanhangsel onder het vet wordt begraven, wat betekent dat het minder zichtbaar is.

Meer zichtbaar

De Amerikaanse Cavallini stelt dat voor elke 30 pond (13,6 kilo) die een man aankomt, hij een centimeter zichtbare p*nis verliest.

Chris wil dus eigenlijk zeggen dat wanneer je gewicht verliest, je pipi er beter bedeeld uit gaat zien. En dat niet alleen, hij zal ook meer te zien zijn en dus groter worden.

Cavallini, CEO van Nutrition Solutions, hoopt dat de extra centimeters het zelfvertrouwen van mannen zullen vergroten en hen zullen aanmoedigen om vast te houden aan een gezonde levensstijl.

De 40-jarige zei: “Vanuit een mannelijk perspectief is ons zelfvertrouwen heel erg verwikkeld in onze lichamelijkheid en ons lichaam en dat is iets waar we allemaal erg trots op zijn.

Centimeter langer

“Het leuke is dat als je in een betere conditie komt, je daadwerkelijk centimeters aan je jongeheer kunt toevoegen. Elke 30 pond overtollig vet die je verliest, resulteert erin dat hij een centimeter langer wordt. Zoals je je kunt voorstellen, kan dit een heel sterke motivator zijn voor mannen als ze begrijpen dat dit het geval is.

“Hopelijk dwingt het hen om wat meer bewust te worden van het voedsel dat ze in hun lichaam stoppen en de beweging die ze krijgen. lichaamsbeweging die ze krijgen.”

”Wat ik probeer te doen, is mensen te helpen”, aldus Chris. ”Je kunt zelf bepalen hoe lang je hem maakt, maar je moet het wel willen. Stop met zielig doen en ga trainen.”

Ohja, Chris vertelt ook wat je moet eten om je kleine vriend, en de zaadcelletjes binnenin gezond te houden. Checken maar:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Cavallini (@chriscavallini)

Scroll naar boven