Beroemd model (24) plotseling overleden

Beroemd model (24) plotseling overleden

De 24-jarige Amy Gregory uit Pontypridd, Wales, stapte op nieuwjaarsnacht uit het leven als gevolg van erg heftige mentale problemen. Haar familie is er kapot van. Moeder Karina beweert ‘nooit te zullen herstellen van dit tragische verlies’.

Chloe Love

Amy werkte als glamoureus model bij Babestation. Hier stond ze bekend onder haar werkalias Chloe Love. Volgens moeder Katrina was Amy een ‘veerkrachtig, sterk en mooi meisje dat vele tegenslagen heeft overwonnen’. ”Op 24-jarige leeftijd heeft ze meer meegemaakt dan de meeste mensen.”

”Hoewel we nooit over dit verlies heen zullen komen, zullen we er voor elkaar zijn en haar herinneringen levend houden in onze woningen en in onze harten. We hopen dat waar Amy nu is, ze zich thuisvoelt zonder pijn. We gunnen haar de rust die ze verdiend heeft.”

Beroemd model (24) stapt plotseling uit het leven

Crowdfunding

Vrienden van de familie hebben een crowdfunding opgezet om de familie financieel te ondersteunen. Het geld zal daarnaast gebruikt worden om aandacht te vragen voor mentale problemen. Op het moment van schrijven is er al meer dan zesduizend dollar binnengekomen.

Scroll naar boven