Dieven proberen benzine van de bus te stelen, maar stelen perongeluk iets anders… karma!

Er zijn heel veel mensen die twijfelen aan het bestaan van karma, maar het is moeilijk om je niet af te vragen wanneer je verhalen hoort net als deze.

Het overhevelen van benzine uit het voertuig van iemand anders is een misdaad die regelmatig wordt gepleegd en het is net zo vervelend nu, als vroeger. Dit probeerde de dieven uit dit verhaal ook, maar dit verliep heel anders dan zij hadden gepland…

Het verhaal begint met dieven die dachten dat het een goed idee zou zijn om midden in de nacht, benzine uit een tourbus te stelen. Alles leek te gaan zoals gepland, tot het moment dat het goed fout ging … volgens de Britse krant Daily Mail.

Ze slaagden er in om de slang erin te krijgen en te zuigen om het benzine naar buiten te komen, tot ze te laat besefte dat ze hun hevelpijp in de verkeerde plek hadden gezet.

Verkeerd gat
In plaats van benzine uit de bus te zuigen, begonnen ze rechtstreeks vanuit de rioolwatertank te tappen.

Ja, dat heb je goed gelezen.

Zoals gemeld, vertelde Laverton Police Sen. Sgt Heath Soutar aan The West Australian:

‘We kunnen concluderen dat ze zich zeer snel hebben terugtrokken, met een ietwat bittere smaak in hun mond.’

Tot nu toe zijn er geen verdachten gearresteerd, maar het is veilig om te zeggen dat hun straf er één is die ze niet snel zullen vergeten.

Vind je het niet gewoon geweldig als karma rond komt om degenen te pakken die het verdienen? Dieven van welke aard dan ook hebben geen plaats in deze samenleving, dus we kunnen alleen maar hopen dat deze smerige waarschuwing genoeg zal zijn om de schuldigen van dit incident in de toekomst af te schrikken.

Als je denkt dat een mond vol poep een perfecte straf is in dit geval, deel het artikel dan op Facebook zodat meer mensen kunnen lachen.

Bron: Daily Mail & The West Australian