Helaas leven we in een wereld waarbij niet iedereen genoeg geld heeft om voor zichzelf te zorgen. Vaak zorgt geld ervoor dat mensen gierig worden en dan wordt er niet meer omgekeken naar de mensen die het niet zo breed hebben. Gelukkig is dit niet altijd het geval en zijn er altijd wel uitzonderingen.

Courtney Adeleye, CEO en oprichter van The Mane Choice-haarverzorgingsproducten, is een ontwikkelde en zelfstandige vrouw. Ondanks haar succes heeft ze nooit moeite gehad om voor haar naasten te zorgen en toen ze geruchten hoorde over de lerares van haar meisjes wist ze meteen hoe ze moest handelen. Wat ze voor de lerares heeft gedaan verspreidt zich als een lopend vuurtje op het internet.

De lerares van haar meisjes bleek financiële moeilijkheden te hebben, dus toen Courtney dit hoorde wilde ze meteen helpen. Volgens de geruchten kon de lerares geen auto betalen en moest ze daardoor elke dag met het openbaar vervoer naar school.

Courtney kreeg dit te horen en besloot om samen met haar man de lerares te helpen die altijd goed voor haar meisjes had gezorgd. Ze besloten een gloednieuwe auto voor haar te kopen. Dit was een prijzige verrassing, maar ze wisten dat ze dit nodig had.

Zo gezegd zo gedaan. Ze kochten een gloednieuwe auto en wikkelde deze in met een blauwe lint. Eerste instantie twijfelde ze of de lerares op zou vatten als een belediging, maar ze besloten de gok te wagen. Ongeacht dat er een kans bestond dat de lerares boos zou worden. Courtney bezocht de school en vroeg de lerares om met haar mee naar buiten te gaan.

De lerares liep met de moeder naar buiten en begreep niet wat er aan de hand was. Toen ze de auto zag en de sleutels kreeg van Courtney brak ze in tranen uit. “Nooit meer in de kou wachten op de bus, nooit meer afhankelijk zijn van iemand die me op moet halen!” Zei ze vervolgens.

De lerares was alles behalve boos en liet duidelijk merken dat ze Courtney heel erg dankbaar was. Gelukkig heeft de dochter van Courtney alles gefilmd en iedereen de kans gegeven om getuige te zijn van
dit prachtige moment.

“Ben je serieus?” Vroeg ze. “Ben je echt serieus? Oh mijn god!”

Courtney zei vervolgens tegen de lerares: “Toen mijn man me vertelde dat de lerares die de afgelopen jaren mijn meisjes heeft opgeleid, meerdere bussen moest pakken om elke dag in de hete zon of in de kou van en naar haar werk te komen! We moeten wat voor haar doen …! ”

Bekijk de video van de emotionele gebeurtenis hieronder:

Wat een prachtig gebaar van Courtney en haar man. Dit laat maar zien dat we elkaar moeten helpen in tijden van nood. Dit verhaal inspireert nu duizenden. Jou ook? Deel dit dan met je vrienden en familie!

Bron: USA TODAY & Youtube

Wat vind jij? Reageer hieronder