Belgische ouders laten baby achter op vliegveld: ”Ticket te duur”

Belgische ouders laten baby achter op vliegveld: ''Ticket te duur''

Een Belgisch koppel heeft hun baby achtergelaten bij de check-in balie van vliegmaatschappij Ryanair in Tel Aviv. De ouders wilden geen ticket voor hun kind kopen omdat ze dat te duur vonden. Daarop lieten de ouders het baby’tje achter.

Dat melden de Jerusalem Post en LadBible. De ouders zouden hebben geweigerd om een ticket voor hun baby te kopen en eisten dat het kind gratis mee mocht. Hoewel sommige vliegmaatschappijen geen kosten voor baby’s in rekening brengen, is dat bij RyanAir niet het geval.

Maar dat wilden de ouders niet. Ze besloten om de kinderwagen met daarin hun kind bij de incheckbalie te laten staan om vervolgens naar de paspoortcontrole te gaan. Gelukkig zag luchthavenpersoneel wat de ouders hadden gedaan en werd de politie op de hoogte gesteld.

Die pikte de twee uit de rij. Volgens een manager van Ryanair waren overige passagiers volledig in shock door de bizarre actie om een kind van drie maanden oud achter te laten. ”Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt”, aldus de manager.

Scroll naar boven