Belgische man (35) heeft al drie jaar affaire met stiefdochtertje

Belgische man (35) heeft al drie jaar affaire met stiefdochter (14)

Sommige dingen zijn te erg voor woorden. Zo is naar buiten gekomen dat een Belgische man (35) al drie jaar lang een affaire heeft met zijn stiefdochter van 14. 

Nu is dat gegeven al walgelijk, maar nu blijkt ook nog eens dat haar moeder hiervan op de hoogte is. Zij vond het prima, aldus Het Nieuwsblad.

‘Goeie stiefpapa’

De man uit Waregem moest vandaag voor de rechtbank verschijnen. Zijn stiefdochter zag in hem de vaderfiguur die ze niet meer had.

Hij bleek nieuwsgierig en wil de met haar naar bed. Gedurende een periode van drie jaar, deelden ze ´leed en liefde´. ”Ik voelde op den duur meer voor haar dan voor haar moeder.”

”Ik had me voorgenomen een goeie stiefpapa te zijn en normen en waarden aan te leren zoals het hoort. Ik wist dat het niet mocht, maar het was sterker dan mezelf.”

Belgische man (35) heeft al drie jaar affaire met stiefdochter (14)

Moeder weet ervan

De moeder van het meisje wist dat haar vriend het met haar dochter deed. Een van haar zonen betrapte zijn zus en de man en maakte geluidsfragmenten.

Daarmee ging haar naar zijn moeder. Maar in plaats van de man aan te geven bij de politie, vertelde ze haar zoon dat hij de affaire geheim moest houden.

Als hij dat niet zou doen, zou de hele familie namelijk de gevangenis in vliegen, zo maakte ze haar kind volgens het OM wijs en dat is schandalig.

Vriendinnen

De zaak kwam pas aan het licht toen enkele vriendinnetjes van het meisje op school achter de affaire kwamen. Zij stapten naar de directie en die belde de politie.

Voorwaardelijk

Vandaag moest de man dus voor de rechter verschijnen. Hij heeft een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie jaar en een boete van 4.000 euro gekregen.

Ook moet hij zich laten behandelen voor zijn s*ksuele problematiek. Hij mag de komende 5 jaar geen activiteiten uitvoeren met minderjarigen.

Moeder

De moeder, die geen zin had om op te komen draven in de rechtbank, is veroordeeld tot zes maanden voorwaardelijk en ze moet een boete van 800 euro betalen.

Haar stiefdochter zegt ’te beseffen’ dat een affaire met haar stiefvader beginnen ‘een foute beslissing’ was. ”Ik heb alles nu verwerkt en neem niemand iets kwalijk.”

”Ik ben blij wanneer alles is afgerond”, zo zei ze.

Scroll naar boven