Belgische cipier laat zich even lekker nemen door 2 gedetineerden en dat staat op film

Dansen

In Nederland, maar ook bij onze zuiderburen staat de ‘jilla’ bekend als ‘staatshotel’. Mensen zitten er niet voor niks, maar schijnen tal van luxe te hebben.

Luxe

Zo hebben ze televisies, spelcomputers en zelfs telefoons. Het klinkt ontzettend bizar, aangezien het gaat om misdadigers die daar niet voor zweetvoeten zitten.

In een doorsnee complex in Zuid-Amerika, Marokko of Rusland ofzo, gaat het er wel even anders aan toe. Maar in het fraaie westen is alles mogelijk,

Het pamperbeleid in Nederland en België is al dusdanig gevorderd dat er niet eens meer wordt ingegrepen. Het weren van een telefoon blijkt heel moeilijk.

Machtsverhoudingen

Afijn, de omgang tussen cipiers en inmates behoort te allen tijde professioneel te zijn. Gedetineerden moeten niet denken dat ze boven bewakers staan.

Want dan is de kans groot dat de rollen omdraaien. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. In een Belgisch huis van bewaring lijkt een vrouwelijke cipier een en ander niet goed te begrijpen.

Dansen

Lekker dansen

Er zijn namelijk beelden uitgelekt van een cipier die zich even goed laat nemen door maar liefst twee personen die ze in de gaten moet houden.

‘Laten nemen’ in een andere vorm dan waar je wellicht aan denkt. De vrouw laat zich sandwichen middels een lekker dansje, want in de cel zitten is immers hartstikke gezellig.

Kras, kras, kras: hartstikke ongeschikt. Vermoedelijk mag deze dame zich op korte termijn melden voor een gesprekje en zal ze worden overgeplaatst of ontslagen. Terecht ook.

Scroll naar boven