Belgische brandweerman ziet bij auto-ongeval dat zijn eigen dochter is omgekomen

Belgische brandweerman ziet bij auto-ongeval dat zijn eigen dochter is omgekomen

In het Oost-Vlaamse Waarschoot (Lievegem) hebben gisteravond twee personen het leven gelaten bij een auto-0ngeval. Een Belgische brandweerman die ter plaatse werd gestuurd, ontdekte dat zijn dochter (21) een van de slacht0ffers was.

Brandweerman

Dat melden meerdere media, waaronder De Telegraaf, Het Laatste Nieuws en het Algemeen Dagblad. Gisteravond botsten twee auto’s, waar gezamenlijk zes personen in zaten, op elkaar. Het gaat om een BMW waarin vier mensen zaten, terwijl er in een Nissan twee inzittenden zaten.

Dat gebeurde op de N9 richting Eeklo. Een inzittende 0verleed direct na de klap. Een tweede slacht0ffer werd weliswaar nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten.

Een van de slacht0ffers is een meisje van slechts 21 jaar. Het gaat om de dochter van een brandweerman die onderweg was naar het bewuste 0ngeval.

Hij wist niet dat zijn dochter was omgekomen. De jonge vrouw is ook nog moeder van een kindje van pas twee jaar oud.

Oorzaak

In de andere auto zaten vier personen. Een van hen, een 39-jarige man, liet eveneens het leven. Er is momenteel een groot onderzoek opgetuigd, waarbij de oorzaak van de botsing achterhaald wordt.

De andere vier inzittenden van de twee voertuigen zijn er volgens de autoriteiten ook heel erg slecht aan toe. Wij wensen de nabestaanden, alsmede alle betrokkenen veel sterkte toe.

Wij willen je vragen om in de reacties een hartje te typen, om de brandweerman te steunen. Want dit is het ergste dat je als ouder kunt meemaken.

Scroll naar boven