Belgisch koppel zonder reden bijna doodgeslagen in parkeergarage Eindhoven

Belgisch koppel zonder reden bijna doodgeslagen in parkeergarage Eindhoven

In Eindhoven heeft een groep mannen afgelopen vrijdag een Belgisch stelletje zwaar mishandeld in een parkeergarage. Beide slachtoffers liggen volgens Het Nieuwsblad in het ziekenhuis.

Rond 03.00 uur ging het helemaal mis in parkeergarage Heuvelgalerie. Een Belgische man en vrouw waren gezellig naar de stad geweest. Nadat ze in hun BMW gestapt waren en naar de uitgang reden, kwamen ze achter een witte bestelwagen te staan. Die weigerde om door te rijden, waarna de Belg op zijn toeter drukte.

Dat konden de inzittenden van de bestelbus niet waarderen. Eerst stapte een man uit, die tegen de BMW begon te trappen en op de ruiten sloeg. Om te voorkomen dat zijn ramen worden ingeslagen, stapt de Belg uit en wil in gesprek gaan. Maar dan stappen alle inzittenden van de bestelbus uit en beginnen op de man in te slaan.

Vrouw geslagen

De Belgische vrouw komt tussenbeide maar wordt zo hard tegen de grond gegooid dat ze buiten bewustzijn raakt. Als ze bijkomt, ziet ze dat de mannen haar vriend proberen te wurgen. Ze probeert wederom haar vriend te beschermen, maar krijgt diverse vuistslagen in haar gezicht en raakt wederom bewusteloos.

Belgisch koppel zonder reden bijna doodgeslagen in Eindhoven

De slachtoffers zien kans de hulpdiensten te bellen en worden even later naar het ziekenhuis gebracht. Daar worden tot hun schrik meerdere botbreuken en interne bloedingen vastgesteld. De vrouw is er dusdanig ernstig aan toe, dat ze op de intensive care beland.

Getinte mannen

De politie is op zoek naar de daders en spreekt van ‘excessief geweld’. Van twee mannen is een signalement bekend. De eerste dader is een ‘grote gespierde man met een lichtgetinte huidskleur. Dader nummer twee is geheel toevallig ook de bezitter van een lichtgetinte huidskleur en droeg een bordeauxrode hoodie.

Scroll naar boven