Belg sterft gruwelijke dood tijdens diefstal uit kledingcontainer

Belg sterft gruwelijke dood tijdens diefstal uit kledingcontainer

Tragisch nieuws vanuit België, waar een 53-jarige man uit Avelgem een gruwelijke dood gestorven is tijdens een poging om kleren te stelen uit een kledingcontrainer bij sportcentrum Ter Muncken. Het slachtoffer viel in de container en stikte.

Rond 07.00 uur vanmorgen merkte een vrouw die haar hondje aan het uitlaten was, een fiets met werkende verlichting op. Volgens Het Laatste Nieuws vond de vrouw dit vreemd, waarna ze op onderzoek uitging. In de kledingcontainer trof zij vervolgens een levensloos lichaam aan.

Belg sterft gruwelijke dood tijdens diefstal uit kledingcontainer

Hierop alarmeerde de vrouw de hulpdiensten. De politie en de brandweer kwamen razendsnel ter plaatse. De brandweer heeft ervoor gezorgd dat de plek des onheils uit het zicht onttrokken werd middels schermen.

‘Erg jammer’

Het vermoeden bestaat dat de vijftiger kleding wilde stelen uit de container. Bij zijn poging raakte de man echter vast in het gevaarte, waarna hij stikte.

Het nieuws is inmiddels als een lopend vuurtje door de buurt gegaan. Een buurtbewoner zegt: ”Het was een zware loebas. Hij zat al in de cel en was gekend voor diefstallen, vechtpartijen en drugs. Toch blijft het erg jammer dat iemand op zo’n manier moet sterven.”

Scroll naar boven