Hoe koop je gemakkelijk Cardano (ADA)?

beleggen crypto cardano

Een nieuwe dag, een nieuwe cryptomunt om in te beleggen. Vandaag laten we zien hoe je Cardano crypto kunt kopen. Maar eerst iets meer over deze digitale munt. Deze crypto heeft tot nu toe al een hoop hype gegenereerd in 2021, maar heeft Cardano echt een kans om Ethereum te verslaan (wat door sommigen beweerd wordt)?

Moeite waard?

Cardano heeft momenteel tussen de 100 en 150 ontwikkelaars die actief aan het project werken. Deze factoren maken Cardano tot een van de meest actief ontwikkelde projecten in de blockchain-ruimte en suggereren ook dat ze op koers kunnen blijven naar hun uiteindelijke doel. Cardano is volgens velen een van de meest veelbelovende applicaties in de blockchain-ruimte van vandaag, met sterke fundamenten en veel momentum achter het project.

Vergeet niet dat dit geen financieel advies is wat wij geven. Investeren in Crypto is riskant. Doe daarom altijd eerst goed onderzoek en investeer daarom altijd met geld wat je kunt missen.

Hoe koop je gemakkelijk Cardano (ADA)?

1. Dat is vrij eenvoudig. Allereerst heb je een account nodig op Binance. En als je dat via deze link doet, krijg je ook nog eens 10% op je transactiekosten.

2. Ben je ingeschreven en ingelogd? Om je een handje te helpen heb ik wat screenshots gemaakt van de Binance app op onze smartphone. Je ziet de homepage in het onderstaande voorbeeld. Als je daar bent klik je op EUR storten.

beleggen crypto cardano

3. Als je stap twee hebt gedaan zie je een lijst met verschillende betaalopties. Aangezien IDEAL de makkelijkste optie is hebben we in dit geval daarvoor gekozen.

beleggen crypto cardano

4. Kies het gewenste bedrag wat je wilt storten, selecteer de bank en betaal.

beleggen crypto cardano

5. Vervolgens ga je terug naar de app of website en klik je op ‘wallet’. Bij elke transactie die je doet krijg je een bevestigingsmail.

Zoals je kan zien staat er nu geld in je wallet. Dit is iets minder dan het bedrag je hebt gestort omdat Binance voor een iDeal transactie €1,30 vraagt.

7. Ga naar ‘markten’ en zoek op het volgende: ADA/EUR.

beleggen crypto cardano

8. Klik op het handelspaar en vervolgens op ‘kopen’.

9. Nu is het is tijd om te gaan handelen. Klik op 100% als je al je gestorte geld wilt verkopen voor ADA. Je kunt elk percentage kiezen.

10. Klik als laatste op ‘Koop ADA’ en gefeliciteerd!

Of misschien toch op zoek naar een andere munt? Dan is ChainLink misschien wel iets voor jou!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven