Bekende soapster snuift haar hele gezicht kapot, hersteloperatie in Turkije compleet mislukt

Bekende soapster snuift haar hele gezicht kapot, hersteloperatie in Turkije compleet mislukt

De meeste Nederlanders hebben nog nooit van haar gehoord, maar in Engeland is Danniella Westbrook een bekende soapster uit EastEnders. Acteren doet ze niet meer. Haar nieuwe hobby snuiven sprak haar meer aan.

Turkije

Na dat jarenlang intensief te hebben volgehouden, waren de botten in haar gezicht dusdanig aangetast dat ze helemaal verminkt raakte.

Daar besloot Westbrook iets aan te willen doen. En welk land is beter voor (mislukkende maar goedkoper) operaties dan Turkije? Daar ging de actrice dan ook heen.

De operatie, volledig tegen de verwachtingen is, compleet mislukt. Daniella ziet er nu nog misvormder uit en heeft tegen The Sun haar beklag gedaan.

1.200 draadjes

”Ik dacht dat ik het zou moeten bekopen met mijn leven”, zo huilt Westbrook. Turkse ‘doktoren’ plaatsten 1.200 draadjes, een ‘draadlift’ in haar gelaat.

Daarnaast zijn haar wangen, lippen, kin en kaaklijn bewerkt in een ultieme poging de gevolgen van de afbrokkeling van haar aangezichtsbotten te stoppen.

Dramatisch

De Turkse ‘specialisten’ zijn er niet in geslaagd ook maar iets goed te doen. ”Ik begrijp niet hoe het zo mis kon gaan. Wat ze mij hebben aangedaan gun ik niemand.”

”Ze hebben zelfs draadjes in mijn neus gestopt om die recht te trekken. Volgens mij ben ik behandeld door iemand die niet eens arts is.”

Sixpack weg

Danniella is ook niet te spreken over de vetovedracht van haar buik naar haar gezicht. ”Ze hebben te veel vet weggehaald. Ik heb altijd een sixpack gehad, maar nu niet meer.”

“Ik heb ook grote klonten vocht op mijn buik. Het zijn net grote tennisballen. Mijn lichaam is verwoest. Ik word dit jaar 50 en ik wilde de beste versie van mijzelf neerzetten.”

Maar in plaats daarvan keek ze tegen een open wond aan op de zijkant van haar hoofd. ”Toen ik mijn haren ging wassen, kwam ik erachter dat ik een open wond had. Ik heb letterlijk een gaatje aan de zijkant van mijn hoofd. Het is ongeveer één centimeter groot. Ik kon zelfs mijn vinger in het gat steken. Vreselijk!”

Portugal

De in Portugal woonachtige ex-soapie heeft zich gemeld bij lokale artsen. Die hebben getracht haar op te lappen. ”Als ik in de spiegel kijk, haat ik wat ik zie. Was ik maar nooit naar Turkije gegaan.”

Scroll naar boven