Bekende realityster verrast vriendje met hoofddoek: ”Hij wilde dat”

Bekende realityster bekeert zich en gaat direct totaal gesluierd over straat

Esmee Ipema kun je kennen van onder meer het programma Ex on the Beach. Ze deed ook even kort mee aan Echte Meisjes in de Jungle, maar werd daar al snel vakkundig uitgebeukt door de beresterke Louisa Janssen. 

Afijn, Esmee in nu een ‘influencer’ en ‘realityster’ met 188.000 volgers op Instagram. Ipema was eerst een losbandige dame, maar sinds ze een islamitsch vriendje heeft ligt ze aan de ketting.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esmee Ipema (@esmee_ipema)

Interesse

Ipema postte vorige maand op Instagram een verhaal, waarin ze aankaartte dat ze begonnen is met zich te verdiepen in de islam. En bekeren lijkt steeds dichterbij te komen.

In een video die vorige week verscheen, is te zien hoe Esmee haar vriendje de dag van zijn leven bezorgd, door compleet in gewaad gekleed te gaan.

Hoofddoek

Te zien is hoe haar vriend Ernes geblinddoekt is. Touche, want bij Esmee is het enige dat nog te zien is haar ogen. Als Ernes weer mag kijken, staat Esmee voor hem in een hijab en bedekkende kleding. Ipema noemt dat een verrassing. Ze was dolblij dat hij het zo leuk vond.

”Hij had er geen woorden voor”, zo schrijft ze onder de beelden. Esmee ontvangt nu veel steun van islamitische vrouwen, ze is nu namelijk een zuster.

Moskee

Dat Esmee Ipema zich echt klaarmaakt om voortaan bekeerd en gesluierd door het leven te gaan, blijkt ook uit het feit dat ze op Instagram vertelt al drie keer naar de moskee te zijn gegaan.

Naar eigen zeggen wordt ze hier ‘rustig’ van en ziet en leert ze heel veel nieuwe dingen. Ze begrijpt dat er veel mensen zijn die niets weten over de islam en er ook niets van willen weten.

”Dat is ieders eigen keuze. Ik geloof er oprecht in dat Allah leidt wie hij wil en blijkbaar ben ik uitgekozen want mij boeit het wel. Ik wil niet naar het hiernamaals als niet-moslim.”

Afijn, onderstaand de beelden van Esmee in een hijab. Als verrassing:

@esmeeipema1 Hij had er even geen woorden voor.. #fyp #foryourpage #foryou #viral #vj #voorjou ♬ ꜰᴏʀᴇᴠᴇʀ ᴀʟᴏɴᴇ – in my own dunya

Scroll naar boven