Bekende realityster bekeert zich: ”Ik heb het altijd geweten”

Wel eens gehoord van Esmee Ipema? De ’tv-persoonlijkheid’ kun je onder meer kennen van Echte Meisjes in de Jungle en Ex on the Beach. De losbandige dame heeft bekendgemaakt een andere weg in te slaan en veel mensen zetten hier vraagtekens bij.

‘Ook ik ga beginnen’

Gisteren postte Ipema een foto van een Koran in haar Instagram Stories, waarbij ze schreef: ”Ook ik ga eraan beginnen”. In de daaropvolgende story komt ze met meer uitleg.

”Velen van jullie zullen zichzelf gaan afvragen waarom ik begin met het lezen van de Koran. Helaas ben ik nooit opgevoed met het geloof, waardoor ik hier dus ook weinig kennis over heb.”

Bekende realityster bekeert zich: ''Ik heb het altijd geweten''

Veel vragen

”Ik ben altijd al iemand geweest die met heel veel vragen zit en nadenkt over het leven”, gaat ze verder. “Voor mijn gevoel heb ik nu genoeg tekenen gekregen, waardoor ik steeds meer begin te beseffen dat ik niet bang hoef te zijn en mezelf moet gaan verdiepen.”

Esmee gelooft dan ook niet in toeval. “Op één of andere manier ontmoet ik altijd moslims en ik ben ervan overtuigd dat dat niet is zonder reden. Allah leidt wie hij wil. Ik schaam me er niet voor en daarom laat ik dit op deze manier aan al mijn volgers weten.”

Aan het denken gezet

”Ik heb altijd geweten dat er iets was, maar ik wist nooit wat. Iemand vroeg mij ooit ‘waar leef jij voor?’ Eerlijk gezegd heb ik voor mijn gevoel daarop nooit geen antwoord kunnen geven en dat heeft mij aan het denken gezet”, legt Esmee uit. ”Er zijn te veel dingen die mij aan het denken zetten en daardoor wil ik nu alles weten, zodat ik het hopelijk zal gaan begrijpen.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esmee Ipema (@esmee_ipema)

Scroll naar boven