Bekende Nederlandse voetballer betrokken bij dodelijk auto-ongeluk

Nederlandse voetballer betrokken bij dodelijk auto-ongeluk

De Nederlandse voetballer Rick van Drongelen is vanmorgen betrokken geraakt bij een dodelijk auto-ongeluk. Hij botste met zijn wagen op een andere auto, waarbij de 18-jarige bestuurder van dat voertuig is overleden.

De voetballer, momenteel acties voor de Belgische voetbalclu KV Mechelen, raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Zijn verwondingen lijken mee te vallen. KV Mechelen heeft via haar clubwebsite gereageerd op het tragische voorval.

Medeleven

“We willen ons medeleven betuigen met de familie van het slachtoffer”, laat sportief directeur Tom Caluwé weten op de clubwebsite. “We vernamen dat het ongeval deze ochtend gebeurde, toen Rick onderweg was naar de training. ”

Het ongeluk gebeurde volgens PZC rond de Zeeuwse plaats Axel. Op de N-weg kwamen de auto’s van Van Drongelen, die zelf gewond raakte, en een achttienjarige man uit Hulst met elkaar in botsing. Het ongeval vond rond 07.40 uur plaats door nog onbekende oorzaak. Een traumahelikopter werd gealarmeerd om te assisteren bij het ongeval, maar die werd later geannuleerd. De politie liet via Twitter weten dat een van de betrokkenen was overleden.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven